Norlip A/S

førende indenfor udvikling og produktion af fleksible plastemballager.

Norlip A/S

førende indenfor udvikling og produktion af fleksible plastemballager.

Wicketposer

Wicketposen er en posetype der hovedsagelig anvendes på automatpakkemaskiner og bruges til pakning af bl.a. frugt, grønt og brød. Der er dog eksempler på mange andre anvendelses muligheder, som f.eks. emballering af mail/post forsendelser.

Wicketposer fremstiller vi med den store nøjagtighed der kræves, når der anvendes automatiske pakkemaskiner. Vi bruger mange recourcer og meget tid på at vedligeholde og forbedre vores produktionslinier. Poserne kan fremstilles i størrelse og kvalitet efter ønske, og forsynes med f.eks. huller, nåleperforering, bundfals etc. Wicketposer monteres på bøjler eller på plastpropper og bundterne kan varmedornes i klappen.

Vi forsøger konstant at forbedre vores produkter, og omkring produktionen af wicketposer er foliekvaliteten af meget stor betydning. Derfor har vi udviklet nogle meget stærke, flotte og klare folier til dette formål. Det sidste nye tiltag er udviklingen og testning af en ny folie, som er et mix af Metallocene råvaretyper. Udviklingen er sket i samarbejde med vores leverandører ExxonMobile og Resinex & Krogh. Denne folie er ekstrem stærk, er meget stiv, og har en flot klarhed og flot glans. Folien blev egentlig udviklet som et alternativ for PP og OPP folier til pakning af salat- og kålhoveder. Da disse produkter, en del af sæsonen pakkes i temperaturer under 5-7º, kan PP og OPP være temmelig vanskelige folier at have med at gøre, da de simpelthen revner og er meget skøre i lave temperaturer. Det har siden hen vist sig, at denne folie har mange andre anvendelsesformål og er i dag en meget populær folie, der anvendes i stadig stigende grad.

Folie kvaliteter som:
• LDPE folie • LDPE/LLDPE folie • MDPE folie • Metalocene folie • CPP folie • PLA BIOFLEX
Wicketposer kan vi producerer med tryk i op til 8 farver

Få også inspiration fra billedgalleriet af Wicketposer

Bliv ringet op