Et af de nye tiltag er vores metalocenefolier

Metalocenefolier er fremstillet af en af de nyere råvaretyper, Exxon’s Exceed råvarer, og er fremstillet på baggrund af et mix af råvarer, i samarbejde med vores leverandør Resinex & Krogh og ExxonMobil.

Målet med denne folie var at finde en erstatning for PP og OPP folier. PP og OPP folier har visse ulemper, de kan ikke bruges i frugt og grønt pakkerierne, når temperaturen kommer under 5-8 grader. De kan også forekomme dyrere at fremstille.

Desuden ville vi gerne finde en folie, der var stærkere og billigere at fremstille. Dette har udmøntet sig i den metalocene folie vi i dag bruger til næsten halvdelen af vores wicketpose produktion (automatpakkeposer).

Folien bruges i dag til fremstilling af wicketposer til både salater, kartofler, gulerødder, frugt og diverse rod- frugter.

Folien kan reduceres med 15-20 % i tykkelse på grund af den store styrke metalocenen har. Folien har en høj kontakt transperans, og har en meget høj glans i overfladen. Dette bevirker også, at eventuelt tryk på denne folie fremstår meget mere klar og glansfuldt. Metalocene folier bruges i dag også til andre typer af poser, så som almindelige sidesvejste poser, og til de helt tynde bæreposer er den også velegnet.