Norlip A/S

førende indenfor udvikling og produktion af fleksible plastemballager.

Norlip A/S

førende indenfor udvikling og produktion af fleksible plastemballager.

Historie – Norlip siden 1979

Norlip A/S blev stiftet i 1979 på baggrund af en mindre personlig ejet emballagefabrik.

Efter stiftelsen er udviklingen gået meget hurtigt og da vi til stadighed udvikler og forbedrer vort produktionsapparat og produktionssortiment, har vi købt nabobygningen, som er bygget sammen med den oprindelige fabrik. Her har vi etableret et flot og stort lager på 1400 m². Så firmaets samlede areal under tag nu er på ca. 3800 m².

Norlip A/S beskæftiger omkring 50 dygtige medarbejdere, der alle har medvirket til, at vi i dag har et højt kvalitets- og serviceniveau.
Norlip A/S er i dag leverandør til bl.a. industri, emballagegrossister samt stat & kommune. Desuden afsættes en stor del af produktionen på det nordiske eksportmarked.

Da vi kombinerer faglig dygtighed med erfaring og samtidig lægger stor vægt på kundeservice, er vi Dem en god samarbejdspartner. Vores store fleksibilitet i produktionen og planlægningen gør også, at vi kan træde hurtigt til i akutte situationer.

Vi er en miljøbevidst virksomhed, der i produktionen altid tilstræber at optimere effektiviteten og udnyttelsen af vores ressourcer.

Norlip A/S´s aktiekapital er kr. 1.000.000 og egenkapitalen nærmer sig kr. 23.000.000.

Bliv ringet op