Norlip A/S

førende indenfor udvikling og produktion af fleksible plastemballager.

Norlip A/S

førende indenfor udvikling og produktion af fleksible plastemballager.

Bæreposer

Bæreposer med tryk fremstilles på vores 3 high speed produktionslinjer, de er udstyret med forskellige værktøj f.eks. til bundfals, forstærkning, rundt eller aflangt bæregreb. I bestemmer design og foliemateriale – vi producerer efter jeres ønske med tryk i op til 8 farver.

En synlig reklame for din virksomhed – en god branding og dansk kvalitet. Unikke bæreposer med flot logotryk produceres fra ganske små, lette typer op til store og kraftige. Med pålimet patch(lap) forstærkning, der er skjult på indersiden af bæreposen. Alt efter opgaven indfarves eller trykkes folien i den farve det måtte ønskes. Den lim der anvendes til pålimning af patchen (lappen), er en såkaldt hot-melt og er et harepiks produkt.

Bæreposer med forstærket bæregreb kan produceres i bredder fra 220 mm – 700 mm, og i højder fra 300 mm – 620 mm (ekskl. evt. fals i bunden af poserne). Bæreposerne kan fremstilles i tykkelser fra 30 My – 90 My. Bæreposer uden forstærkning kan vi producerer i bredder fra 150 mm – 660 mm.

Højder og tykkelser er de samme som poser med forstærket bæregreb.

Bæreposer kan fremstilles af mange forskellige råvarer typer, eller forskellige mix. af råvarer typer. Vi kan i dag fremstille meget stærke folier i forholdsvis tynde kvaliteter, hvilket medfører at emballageafgiften, der er vægt beregnet, kan mindskes betydeligt.

Bæreposer her illustreret med både aflangt og rundt bæregreb.

Råvarer typer:

• BIO/Majs folie CO2 reduceret, bionedbrydelig • LDPE regenerat/genbrugsplast • Photo- & Oxodegradable folie (sollys og ilt fremskynder nedbrydning i naturen) • LDPE folie • MDPE folie • Metallocene folie.

Vi kan indfarve folierne i præcis de ønskede farver, blot mængden er tilstrækkelig stor. Ved mindre oplag kan vi påtrykke den ønskede bundfarve med sleevestryk. Vi har standard sleeves klar til trykning af en bundfarve i flere forskellige størrelser.

Bliv ringet op